Ben je klaar om dat online podium op te stappen?

Story Glory

Je Instagram account is aangemaakt. Je post regelmatig over je aanbod of waarom je onderneemt en sluit keurig af met een Call to Action. En dan? Je weet wel dat mensen van mensen kopen. Doe je zelf ook toch? Dus hups: ga jezelf laten zien! En waar is de beste plek omdat te doen? Juist! In je Insta story!

Alleen weet je bijgod niet wat je plaatsen moet. Laat staan hoe! En wat alle mogelijkheden zijn. Je blokkeert al bij de gedachte. Ik snap dat dat niet leuk posten is. Het gevoel van ‘ik doe maar wat’. Met mijn Story Glory programma van 5 weken help ik je op weg.

Je leert over alle mogelijkheden binnen zo’n story en ik help je op weg, zodat je daarna vol vertrouwen zelf aan de slag kunt. Je krijgt content inspiratie en ook suggesties over hoe je jezelf nou een beetje leuk in beeld kan brengen (praten niet persé vereist)

Zichtbaar JeZelf Zijn

Wil je schitteren op social media, maar weet je niet waar te beginnen? Mijn ‘Zichtbaar Jezelf Zijn Programma’ is ontworpen om jou in de spotlights te zetten. Op een manier die leuk, laagdrempelig en meer dan goed te doen is. Op een manier die bij jou past!

In dit traject van 6 weken neem ik je mee in een klein groepje. In een privé Instagram account gaan we leuke, laagdrempelige oefeningen doen die we met elkaar delen. Dat is veilig en ontzettend leuk omdat je in hetzelfde schuitje zit. 

We hypen elkaar op als een malle en alles is oké.

Online Netwerkcafé CZN

Ongeveer vier keer maand organiseer ik een online café. Het Café Zonder Naam. Elke eerste woensdag van de maand een inloop optie en daarna ongeveer elke week een masterclass, voor en door ondernemers. Het is er leerzaam, reuze gezellig en je gaat er altijd geinspireerd weer weg. Sluit je een keertje aan?

Of heb je zelf een briljant idee om een Masterclass te komen geven? Vind ik ook altijd leuk om over te sparren. Stuur me gerust een mailtje via de contactpagina of een DM via m’n Instagram account.

Gezellig!

Samen verder sparren?