Welkom, welkom!

Hier kun je je inschrijven voor een eerstvolgend bezoek aan m’n online inloopcafé.

Wat eigenlijk gewoon even een moment is om met wat gezellige ondernemers bij elkaar te komen en te babbelen over wat ons bezig houdt.

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Masterclass WordPress in Topconditie

Linda van @SolvaSupport gaat je alles vertellen over hoe jij je Wordpress website in topconditie krijgt én houdt. Ze bespreekt de handigste plugins en we eindigen met een quiz waarin je een jaarlicentie van WP Rocket te winnen is. Ik zeg: kom ook!

Inloop Café Zonder Naam

Het is weer zover. Elke eerste woensdag van de maand is er een CZN zonder onderwerp, thema of Masterclass en voor iedereen free of charge! Doe wel even alsof je een kaartje koopt, dan heb ik een beetje inzichtelijk wie er komt :-)      

Gratis

Masterclass: Waarom starten met e-mailmarketing mega slim is!

Ilse komt ons alles vertellen over e-mail marketing. Wat als je hele Instagram in duigen valt? Dan heb je altijd nog je e-maillijst! Overweeg je om met e-mailmarketing aan de slag te gaan of werk je er al mee maar denk je dat je er nog meer uit kan halen. Volg dan deze masterclass en […]

Gratis – €9,99

Masterclass: Personal Branding, de Storytelling Editie

Marlieke komt ons vertellen over Personal Branding. Ben jij klaar om jezelf te onderscheiden in de drukke wereld van vandaag? Wil je jouw eigen stralende merk opbouwen en een blijvende indruk achterlaten? In deze sessie over Personal Branding ontdek je de geheimen om jouw unieke identiteit te laten schitteren!

Gratis – €9,99

Masterclass: Stralen in je Story

En dan roep je zomaar op een vrijdag: Ik heb het! Een nieuw aanbod! Als er dan dingen beginnen te stromen, dan stromen ze ook hard. Op 24-04-2024 zou ik gaan lanceren. En wat bleek! Die week stond er nog geen CZN gepland. Het universum klopt weer jongens. Dus vandaag, de lancering en meteen een […]

Gratis – €9,99

Masterclass: Seal the Deal met Sales Diva Marion

Haal het máximale uit jezelf èn je bedrijf! Marion bespreekt: : doelen en disipline : authentieke verkoop van "jezelf" en je producten/diensten. & : Zelfreflectie & verbetering. Meld je je aan? Hoe fijn om met je bedrijf en jezelf aan de slag te gaan?

Gratis – €9,99

Masterclass en Inspiratie Café over Ondernemen met Diana Yussupova

Diana is NLP Master Transformatie Coach en Business Mentor. In de afgelopen jaren heeft zij impact mogen op meer dan 100 vrouwen door middel van 1:1 coaching, retraites en trainingen. Met haar tweede bedrijf verkoopt ze zeer succesvol vastgoed in Dubai. Dit succesvolle leven is zeker niet altijd zo geweest. Op haar 19e werd ze […]

Gratis – €9,99

Masterclass: Ontdek de 5 Liefdestalen voor echte verbinding

Een ander onderwerp dan anders; Omdat je naast die drukke badass zakenvrouw OOK een vrouw bent die dolgraag liefde en verbinding wil voelen met haar partner Stel je voor dat je een nieuwe taal leert spreken die niet alleen woorden omvat, maar ook daden en gebaren. Dat is precies wat bij bij deze masterclass gaan […]

Gratis – €9,99

Masterclass: Ik ben niet gek, ik ben een vrouw

Je bent niet gek maar een krachtige vrouw die zoveel meer kan dan ze denkt. Jo, a.k.a. Miss Feelgood,  geeft ons dé informatie en tips die je als vrouwelijke zzp’er/onderneemster niet mag missen. Dat vrouwen anders functioneren en emotioneel reageren verbaast niemand maar hoe zet je nou jouw vrouwelijk vernuft beter in zodat je met […]

Gratis – €9,99

Inloopcafé Zonder Naam

Sluit je gezellig aan? Voor nada? Doe alleen wel even alsof je een kaartje koopt, dan heb ik een beetje inzichtelijk wie er komt :-)

Gratis

EZN: Jouw verhaal, Jouw Story

noam meetings Meteorenweg 280, Amsterdam

Het tweede Event Zonder Naam. Jongens, dat wordt er weer eentje! We gaan stories maken en verhalen vertellen. Netwerken, improviseren, bijkletsen en natúúrlijk komt jouw verhaal aan bod. Op stilstaand en bewegend beeld! Er komt één waanzinnig inspirerende spreker vertellen over zijn verhaal en we gaan vooral met elkaar zijn. Kom je ook?

InloopCafé Zonder Naam

Sluit je gezellig aan? Voor nada? Doe alleen wel even alsof je een kaartje koopt, dan heb ik een beetje inzichtelijk wie er komt :-)

Gratis