Welkom, welkom!

Hier kun je je inschrijven voor een eerstvolgend bezoek aan m’n online inloopcafé.

Wat eigenlijk gewoon even een moment is om met wat gezellige ondernemers bij elkaar te komen en te babbelen over wat ons bezig houdt.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass en Inspiratie Café over Ondernemen met Diana Yussupova

6 mei van 10:30 - 12:00

Gratis – €9,99

Diana is NLP Master Transformatie Coach en Business Mentor. In de afgelopen jaren heeft zij impact mogen op meer dan 100 vrouwen door middel van 1:1 coaching, retraites en trainingen. Met haar tweede bedrijf verkoopt ze zeer succesvol vastgoed in Dubai.

Dit succesvolle leven is zeker niet altijd zo geweest. Op haar 19e werd ze moeder en  zat in die tijd in een zeer toxische relatie. Ze voelde zich angstig, onzeker, depressief en ongelukkig. Door zich volledig te storten op het ontwikkelen van de nodige skills, mindset en mensen om zich heen, creëerde ze stap voor stap totaal nieuwe identiteiten en een nieuw leven.

Door haar coaching begin 2023 sta ik nu waar ik nu sta en ben ik ongelooflijk trots dat zij over (haar) ondernemerschap komt vertellen in het Café Zonder Naam.

Gegevens

Datum:
6 mei
Tijd:
10:30 - 12:00
Kosten:
Gratis – €9,99

Organisatoren

VirtuRoos
Diana Yussupova

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.